Praktijk nieuws

Huisartsenpraktijk Wijngracht

Vanaf 4-1-2021 is onze Huisartsenpraktijk gevestigd in het nieuwe Gezondheidscentrum aan de Wijngracht 64 in Kerkrade. Wanneer u gebruik maakt van onze zorg zult u ervaren dat onze praktijk een nieuwe huisstijl heeft, modern, bij de tijd en vooruitstrevend. Daarbij blijven wij de deskundige zorg leveren die u gewend bent, met oog voor kwaliteit, innovatie en doelgerichte zorg. Wij streven ernaar om in een goede onderlinge samenwerking, goede huisartsenzorg te leveren in de volle breedte.



Huisartsenpraktijk Wijngracht



Uw zorg online/Uw huisarts online


Regel nu uw zorg online. Meld u aan op het online patiëntenportaal via de link op de website. Hiermee krijgt u toegang tot uw medisch dossier, kunt u zelf een afspraak plannen, een herhaalrecept bestellen of een e-Consult aanvragen met de huisarts. 


No show beleid (niet verschenen zonder afmelding)

Het komt helaas regelmatig voor dat een patiënt een afspraak maakt en vervolgens niet op het spreekuur verschijnt zonder af te bellen. Dit aantal is de laatste jaren sterk toegenomen.

Op tijd uw afspraak afzeggen betekend dat een andere patiënt in die tijd geholpen kan worden.

Door de toename van het aantal patiënten die niet verschijnen zonder afmelding zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen indien u 3x niet verschijnt zonder tijdig bericht.