Praktijk nieuws

Huisartsenpraktijk Wijngracht

Vanaf 4-1-2021 is onze Huisartsenpraktijk gevestigd in het nieuwe Gezondheidscentrum aan de Wijngracht 64 in Kerkrade. Wanneer u gebruik maakt van onze zorg zult u ervaren dat onze praktijk een nieuwe huisstijl heeft, modern, bij de tijd en vooruitstrevend. Daarbij blijven wij de deskundige zorg leveren die u gewend bent, met oog voor kwaliteit, innovatie en doelgerichte zorg. Wij streven ernaar om in een goede onderlinge samenwerking, goede huisartsenzorg te leveren in de volle breedte.Huisartsenpraktijk Wijngracht
Bewijs van vaccinatie

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze Huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen. 

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.


Uw zorg online/Uw huisarts online

Regel nu uw zorg online. Meld u aan op het patiëntenportaal via de link op de website. Hiermee krijgt u toegang tot uw medisch dossier, kunt u zelf een afspraak plannen, een herhaalrecept bestellen of een e-Consult aanvragen met de huisarts.